[JOB] UX designer, Visby, Sweden

30 Jun 2010 - 2:21pm
1382 reads
Fredrik Ampler
2006

För det första är du en UX-designer utöver det vanliga. För det andra brinner du för produkter och tjänster som gör hundratusentals användare lyckliga och nöjda. För det tredje älskar du att bo i Visby, även om du inte vet om det än!

Svenska Spels UX-avdelning sitter i Visby. Härliga, vackra, trafikfria Visby där man cyklar till jobbet på en kvart. Där skolor och dagis är på promenadavstånd. Vi är en växande grupp på ca 6 personer som behöver en teamkompis.  Vi ansvarar för att designa rätt användningsupplevelse i våra produkter och tjänster, både fysiska och digitala. Våra designmetoder bygger på att vi skaffar oss kunskap och insikter om verkliga användares behov, drivkrafter och användningssituation, när vi designar lösningar. Vi skapar tidiga konceptvisualiseringar, prototypar och testar med användare, samt levererar produktionsfärdig grafik och copy. 

 

Vi är beroende av tydliga målsättningar med varje uppdrag och jobbar därför med målstyrningsverktyg. Vårt arbete ska vara transparent - det ska vara lätt att se designförslag långt innan de är i närheten av produktion, och det ska vara lätt tycka till och vara delaktig.

 

Som Interaktionsdesigner ansvarar du för att designa produkter som når uppsatta upplevelsemål. Du har en gedigen erfarenhet av interaktionsdesign, och har förmodligen spets i någon/några av uppgifterna: du leder designuppdrag i projektform, gör user research, skissar, prototypar och användningstestar. Du är van att jobba med effektmål, personas, scenarier, wireframes och prototyper. Du kan självständigt genomföra användningstester och det är ett plus om du kan leda workshops i effekt/målstyrning. Du drivs av att skapa enkla och användbara produkter, som folk tycker om.

 

I botten har du troligen en utbildning inom användbarhetsområdet, interaktionsdesign eller industridesign. Och lång erfarenhet.

 

För mer frågor kring tjänsten, kontakta Fredrik Ampler, chef för Användarupplevelse/UX, 070-607 7373


https://svenskaspel.tms.hrdepartment.com/cgi-bin/a/highlightjob.cgi?jobid=1729&lcid=sv-SE

Syndicate content Get the feed