Μήνυμα από το IxDA Greece - Δράσεις

6 Mar 2012 - 7:58am
899 reads
Posted in:
uxgrace
2010

Αγαπητοί φίλοι,

μετά από πολύ καιρό είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο από το IxDA για να πάρω μερικές συμβουλές για το πως μπορούμε να προωθήσουμε την κοινότητά μας. Όπως ίσως παρατηρήσατε, γίναμε IxDA Greece από IxDA Athens που ήμασταν πριν. Αυτό έγινε με τη λογική του περιορισμένου αριθμού χρηστών μέχρι στιγμής και της ανάγκης να συγκεντρώσουμε τα ενδιαφέροντά μας. Ευχή όλων είναι να γίνουμε τόσοι πολλοί ώστε να παραστεί η ανάγκη περισσότερων παρουσιών του Local IxDA ανά την Ελλάδα.

Με την ευκαιρία πήρα και κάποιες συμβουλές για το πως μπορώ να στήσω τον δικτυακό τόπο του IxDA Greece ώστε να είναι σύμφωνο με τον τρόπο που είναι στημένα παρόμοια ανά τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε αυτή θα είναι μια δουλειά που έχω αναλάβει μόνος μου και δεν είμαι και αμιγώς τεχνικό πρόσωπο, οπότε και τα έξοδα θα βαρύνουν εμένα - για την τιμή των όπλων του User Experience! Θα ήθελα όμως αυτή να είναι - τουλάχιστον δημιουργικά - μια συλλογική προσπάθεια.

Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε στο "στήσιμο" του δικτυακού τόπου του IxDA Greece με όποιο τρόπο θεωρείτε ότι μπορείτε ώστε να φτιάξουμε κάτι όσο το δυνατό αντιπροσωπευτικότερο των δυνατοτήτων μας σαν ομάδα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας,

Χαράλαμπος Λυμπερόπουλος
www.itsharry.me

Syndicate content Get the feed