DogA-samtale 9.mai kl1900 - Tjenestedesign

4 May 2012 - 3:40am
1471 reads
Posted in:
gcbb
2009

Hei alle i IxDA Oslo

Norsk Form og Oslo Lufthavn (OSL) inviterer til DogA-samtale om tjenestedesign den 9.mai, i forlengelse av konkurransen "Tjenestedesign - reisendes opplevelse".

OSL satser nå på tjenestedesignere for å nå visjonen og styrke omdømmet sitt – fra å være god til å være best. Er ikke det en jobb for reklame- og markedsfolk? Og hvordan henger organisasjonsutvikling og tjenestedesign egentlig sammen? Designerne vil bidra til å øke flyplassens passasjerorientering og gjøre opplevelsene av å være på flyplassen bedre.

Vi har invitert designere som representerer noen av de beste teamene i konkurransen om å designe reiseopplevelsen på Oslo Lufthavn: Tjenestedesigner Kaja Misvær fra Designit, antropolog Anna Kira fra Steria og industridesigner  Jonathan Romm fra Halogen samtaler med journalist og møteleder Kåre Bulie. 

Vinnerne i konkurransen vil også bli feiret med bobler og taler: DogA-samtalen avsluttes med feiring av vinnerteamet Steria/Kadabra (Eggs Design) og en samtale mellom vinner og Oslo Lufthavns administrerende direktør, Nic. Nilsen.

Arrangementet er som vanlig gratis og åpent for alle.

Her er lenken som presenterer kveldens samtale på DogAs nettside:

http://doga.no/doga-samtalen-09-05

les mer om konkurransen:

http://norskform.no/no/Temaer/Design-og-samfunn/Designkonkurranse-Tjenestedesign-for-Oslo-Lufthavn/

velkommen!

Gunnar BB

Syndicate content Get the feed